De ce sa-ti facem noi site -ul?

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca plaja de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea firmei in mediul online. Mediul on-line a devenit o sursă foarte importantă de informații pentru susținerea achizițiilor realizate atât de către persoane fizice, cât și de firme. Prin serviciile de creare site te ajutăm să comunici rapid și ușor cu piața ta țintă și mai ales, poți ajunge la potențialii clienți cu informații relevante și convingătoare, în cele mai variate formate


De fapt, cum lucram?

Ne descrieti proiectul

Discutam...ne descrieti proiectul pe care doriti sa il realizam si ne furnizati informatiile de baza.

Realizam primul draft

Echipa Iose Invest va crea primul draft al site-ului unde veti putea vedea in timp real lucrarile efectuate, participand cu informatiile de care avem nevoie.

Urmariti live progresul proiectului

Ne oferiti feedback pe tot parcursul realizarii proiectului, avand acces la vizualizarea site-ului oricand considerati.

Lansarea proiectului

Echipa noastra va va consulta la fiecare etapa de realizare asite-ului, astfel incat varianta finala sa fie exact ceea ce v-ati dorit.


Oferim tot ce este nevoie pentru un site complet.

Mai jos am enumerat caracteristicile generale atinse de un site realizat de cate Iose Invest. Am inclus toate serviciile necesare pentru un site complet si calitativ.

Atentie: daca ati aveti deja un domeniu si o gazduire acestea se scad din pretul de baza.Domeniu.ro si gazduire

La cerere oferim contra-cost Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare customizabil in functie de necesitate , trafic nelimitat, pana la 10 adrese de email, autobackup. 


Design unic

Fiecare proiect  are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.


Website responsive

E obligatoriu ca site-ul să funcționeze perfect pe orice tip dispozitiv desktop, tableta sau telefon ,iar noi avem grijă de asta.


Optimizare SEO

Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui site, acesta are un rol decisiv pentru aparitia siteului in rezultatele motoarelor de cautare.

 

Panou de administrare

Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana. 

Consultanta & Suport

Oferim sprijin in planificarea structurii siteului si a designului. Va aratam cele mai bune practici online si pastram pentru suport legatura si dupa finalizarea proiectului.

Integrare cu retelele de socializare

Definim prezenta dumneavoastra online construind conturi pe principalele retele de socializare si integrandu-le in site pentru o mai buna prezenta sociala!

Costuri reduse

Costul realizarii proiectului este un cost corect care reflecta munca depusa.Pretul difera in functie de complexitatea proiectului.

SERVICII HARDWARE & SOFTWARE 

  • SERVICE LAPTOP: DIAGNOSTICARE NOTEBOOK, INLOCUIRE DISPLAY,DEVIRUSARE, INLOCUIRE TASTATURA, CURATARE LAPTOP, SCHIMBARE BALAMALE LAPTOP, REPARATIE PLACA DE BAZA LAPTOP, REPARATIE PLACA VIDEO LAPTOP, REPARATIE MUFA ALIMENTARE LAPTOP, REFLOW PLACA VIDEO, REBALL CHIP PLACA DE BAZA SAU VIDEO.
  • SERVICE CALCULATOARE: DIAGNOSTICARE DESKTOP, REPARATII PLACI DE BAZA, INLOCUIRE COMPONENTE, REPARTII PLACI VIDEO, CURATARE PC, SERVICII CONFIGURARE SI ASAMBLARE, SOLUTII SOFTWARE, DEVIRUSARE,RECUPERARE DATE. 

Logare clienti

Contact

S.C Iose Invest S.R.L

Adresa: Pitesti Bd. I.C Bratianu Bl.D6 parter

Tel/Fax: +40348.451.177

Email: office@ioseinvest.ro

Program: Luni-Vineri 09.00-19.00

         Sambata 10.00-13.00

         

Harta


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Search