De ce sa repari laptopul la noi?


Diagnosticare gratuita

Toti clientii nostri beneficiaza de diagnosticare gratuita in cazul in care laptopul este reparat de catre tehnicienii nostri


Echipamente si consumabile

Pentru o reparatie eficienta folosim echipamente de ultima generatie si consumabile de calitate.


Garantie

Primiti garantie 6 luni la echipamentele reparate de catre noi si 12-24 luni la componentele inlocuite.


Costuri corecte

Beneficiezi de un cost al reparatiei corect care reflecta munca depusa si costul echipamentului inlocuit, astfel incat tu sa fi multumit


Etapele reparatieiPentru a avea succes in procesul de reparare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

Diagnosticarea

  • Prima si cea mai importanta etapa in procesul de reparare a unui echipament electronic este diagnosticarea. Aceasta presupune demontarea, identificarea cu exactitate a defectului si a componentelor defecte, si mai ales cauzele care au dus la situatia respectiva.Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut si poate dura intre o ora si si cateva zile. In momentul in care se stabileste diagnosticul veti fi informat telefonic de natura defectului, modul de reparatie, durata reparatiei, precum si costul acesteia.

Reparatia propriu-zisa

  • Dupa comunicarea clientului a defectului, costul reparatiei, durata si in urma acceptului acestuia se trece la procesul de reparare . Durata reparatie variaza in functie de anumiti factori: complexitatea reparatiei si disponibilitatea in stoc a piesei care necesita schimbata.

Testarea echipamentului

  • Testarea echipamentului este ultima etapa inainte de predarea produsului clientului. Aceasta etapa are rolul ei in determinarea calitatii reparatiei. In functie de complexitatea reparatiei testatrea echipamentului poate dura intre o oara si 24 ore.

Reparatii laptop – tip interventii

Inlocuire modulara de componente

  •  display spart sau defect, tastatura, HDD, memorii, elemente de carcasa,balamale, alimentator, modul wireless, inlocuire sistem de racire, procesor, placa video, placa de baza, unitate optica, conectica interna, etc.

Reparatie electronica

  • pentru placa de baza, placa video, modul alimentare sau alte mici componente electronice prin metode specifice acest tip de reparatie presupune cea mai mare durata de interventie (deoarece necesita operatiuni gen reballing sau reflow si o testare mai de durata in urma reparatiei)

Depanare software:

  • Windows, MacOS, Linux, probleme de drivere, recovery, update-uri, antivirusi si devirusare, optimizare, depanare conexiuni si probleme de securitate, upgrade BIOS prin metoda softwareSERVICII HARDWARE & SOFTWARE 

  • SERVICE LAPTOP: DIAGNOSTICARE NOTEBOOK, INLOCUIRE DISPLAY,DEVIRUSARE, INLOCUIRE TASTATURA, CURATARE LAPTOP, SCHIMBARE BALAMALE LAPTOP, REPARATIE PLACA DE BAZA LAPTOP, REPARATIE PLACA VIDEO LAPTOP, REPARATIE MUFA ALIMENTARE LAPTOP, REFLOW PLACA VIDEO, REBALL CHIP PLACA DE BAZA SAU VIDEO.
  • SERVICE CALCULATOARE: DIAGNOSTICARE DESKTOP, REPARATII PLACI DE BAZA, INLOCUIRE COMPONENTE, REPARTII PLACI VIDEO, CURATARE PC, SERVICII CONFIGURARE SI ASAMBLARE, SOLUTII SOFTWARE, DEVIRUSARE,RECUPERARE DATE. 

Logare clienti

Contact

S.C Iose Invest S.R.L

Adresa: Pitesti Bd. I.C Bratianu Bl.D6 parter

Tel/Fax: +40348.451.177

Email: office@ioseinvest.ro

Program: Luni-Vineri 09.00-19.00

         Sambata 10.00-13.00

         

Harta


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Search