Externalizare IT

Prin externalizare IT, firmele IT pot prelua in intregime departamenul IT din companii sau doar o parte din responsabilitatile IT, precum mentenanta IT, administrarea infrastructurii IT, suportul IT pentru utilizatori si echipamente, monitorizarea serverelor sau asigurarea securitatii datelor.

Companiile aleg sa externalizeze serviciile IT din motive diferite, de la reducerea costurilor asociate IT-ului, eliminarea intreruperilor IT si cresterea productivitatii, pana la accesarea unor cunostinte extinse, detinute de o firma IT specializata.


Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Arges care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare IT cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.


Beneficiile externalizarii IT

De ce noi?

Suport IT 24/7

Trimiti cererile IT prin sisteme IT moderne si primesti suport  rapid de la specialisti. Beneficiezi de interventii  la sediul companiei tale si ai garantia rezolvarii intr-un interval de timp garantat contractual.


Optimizarea costurilor IT si performanta crescuta

Atunci cand decizi sa externalizezi, obtii imediat resursele IT de care ai nevoie. Externalizarea IT inseamna costuri eficiente, prin alocarea exacta a competentelor specifice pentru diferite operatiuni.


Rezultate mai bune pentru afacerea ta

Focusul clientilor nostri este dedicat in aria de competenta proprie, nu sunt intrerupti si nu irosesc timp si bani cu gestionarea problemelor IT.


Disponibilitatea infrastructurii IT si monitorizare permanenta

Disponibilitatea unei întregi echipe pentru afacerea ta


Intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil

Oferim consultanta si suport tehnic de specialitate

Raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate

Oferim consultanta si discounturi semnificative pentru achizitiile hardware si software

Abonamente flexibile adaptate nevoilor afacerii tale

Preturi corecte care reflecta munca depusa


Cere acum o oferta de pret


Logare clienti

Contact

S.C Iose Invest S.R.L

Adresa: Pitesti Bd. I.C Bratianu Bl.D6 parter

Tel/Fax: +40348.451.177

Email: office@ioseinvest.ro

Program: Luni-Vineri 09.00-19.00

         Sambata 10.00-13.00

         

Harta


Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Search